SCHOLING

Heb je van Sociale Marketing gehoord en wil je meer weten? Wil je eens kijken wat dit voor jou of jouw organisatie kan betekenen? De meeste trainingen vinden in-company plaats, maar elk voor- en najaar zijn er ook trainingen op open inschrijving, een mooie kans om de methodiek te leren kennen én andere deelnemers die met dezelfde uitdagingen te maken hebben.

INCOMPANY

Ook kan je een incompanytraining aanvragen, al vanaf 5/6 deelnemers. In zo’n één- of tweedaagse training krijg je de kans om je samen met je collegae in Sociale marketing te verdiepen. En, als je wilt, al aan de slag te gaan met een eigen project of opdracht.

In de open én de incompany trainingen worden in ieder geval het Stappenplan Sociale Marketing©, de basisconcepten en de bijbehorende tools geïntroduceerd en geoefend. Aan de hand van voorbeelden, videomateriaal en casuïstiek ga je actief aan de slag met de methode. Aan de hand van de kennis en ervaring uit de praktijk van Sociale Marketing wordt de methode concreet, ervaar je de praktische tools en leer je hoe en wanneer deze toe te passen.

Het begrijpen en kunnen toepassen van de consumer-based mindset van Sociale marketing maakt je als professional écht klantgericht.

“Zeer praktisch training, met een fijn stappenpan. Fijne mix tussen praktijk en theorie die uitnodigt tot actie!”

Gemeente Deventer

“Erg nuttig, een nieuw gezichtspunt en een nieuwe weg die we zeker verder gaan bewandelen”

Veiligheidsregio Kennemerland

“Geen aannames, maar echt tot de kern van gedrag of overtuigingen komen”

GGD Dordrecht

“Inspirerend! Deze methodiek gaat ons effectiever maken, en is goed te verweven met ons dagelijks werk”

Sport Venlo

HUIBREGTSEN | sociale marketing | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | 06 42 45 26 35   icon linkedin  facebookicon  icon twitter scherp
Koelmalaan 350 | 1812 PS Alkmaar | kvk 51308517 | BTW 14333875B01       
all rights reserved: Julie Huibregtsen
webdesign: zand en parels