Scholing sociale marketing

Heb je van Sociale Marketing gehoord en wil je meer weten? Wil je eens kijken wat dit voor jou of jouw organisatie kan betekenen? De meeste trainingen vinden in-company plaats, maar elk voor- en najaar zijn er ook trainingen op open inschrijving, een mooie kans om de methodiek te leren kennen én andere deelnemers die met dezelfde uitdagingen te maken hebben.

Klik hier voor meer informatie over de training.

Ook kan je een incompanytraining aanvragen, al vanaf 5/6 deelnemers. In zo'n één- of tweedaagse training krijg je de kans om je samen met je collegae in Sociale marketing te verdiepen. En, als je wilt, al aan de slag te gaan met een eigen project of opdracht.

In de open én de incompany trainingen worden in ieder geval het Stappenplan Sociale Marketing©, de basisconcepten en de bijbehorende tools geïntroduceerd en geoefend. Aan de hand van voorbeelden, videomateriaal en casuïstiek ga je actief aan de slag met de methode. Aan de hand van de kennis en ervaring uit de praktijk van Sociale Marketing wordt de methode concreet, ervaar je de praktische tools en leer je hoe en wanneer deze toe te passen.

Het begrijpen en kunnen toepassen van de consumer-based mindset van Sociale marketing maakt je als professional écht klantgericht.

"Zeer praktisch training, met een fijn stappenpan. Fijne mix tussen praktijk en theorie die uitnodigt tot actie!" (Gemeente Deventer)

"Erg nuttig, een nieuw gezichtspunt en een nieuwe weg die we zeker verder gaan bewandelen" (Veiligheidsregio Kennemerland)

" Geen aannames, maar echt tot de kern van gedrag of overtuigingen komen" (GGD Dordrecht) 

"Inspirerend! Deze methodiek gaat ons effectiever maken, en is goed te verweven met ons dagelijks werk" (Sport Venlo)

 

Training voor gemeente Dordrecht

Na al eerder workshops en trainingen te hebben gegeven heeft de gemeente Dordrecht (dienst Gezondheid en Jeugd) mij gevraagd een op-maat-trainingsdag te organiseren, toegespitst op een actueel project (het bereiken van een doelgroep met als thema eenzaamheid). Aan de hand van de uitdagingen in het project heb ik de training op maat gemaakt en konden de deelnemers meteen praktisch aan de slag. Op deze dag heeft het team toegewerkt naar een praktisch plan om Sociale Marketing concreet toe te gaan passen op hun eigen project.

Andere organisaties waar ik op-maat-trainingen heb gegeven zijn onder meer gemeenten en GGD-en, Veiligheidsregio's, Sportfederaties, huisartsen en onderzoeksinstituten als TNO en VeiligheidNL.
Algemene lezingen over Sociale marketing onder meer op congressen/seminars op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, preventie, gezondheid, arbeid, verkeer, onderwijs en welzijn.

Korte kennismaking?

Wil je een korte kennismaking? Dan kan je denken aan een workshop of een lezing, op maat gemaakt voor de gelegenheid of dag die jij in gedachten hebt. Bijvoorbeeld een conferentie, teamdag of een organisatie brede inspiratiesessie.

Zo heb ik onlangs nog voor de projectleider van het Fonds Nuts-Ohra een middag gespart over de inzet van sociale marketing voor lokale projecten gericht op gezondheidsverschillen

Lezingen & workshops
Lezingen op conferenties over bijvoorbeeld onderwijs, veilig werken en gezondheid (ministerie SZW/OCW/EZ en VWS)), verkeersveiligheid of kindergeneeskunde (NVK/AJN). Internationaal op conferenties van bijvoorbeeld de WHO, International Red Cross, ESMA, Eurosafe en EUPHA in o.m. Italië, Zwitserland, Finland, Engeland en Ierland.

Workshops heb ik onder meer verzorgd voor duurzaamheidskringen, architecten, politie, farmaceuten, bedrijfsartsen (SHELL), verzekeraars (VGZ), kennisinstituten als het Trimbos, RIVM, Longfonds en Pharos.

Voorbeelden van organisaties die workshops Sociale Marketing hebben georganiseerd:

Voorbeelden van organisaties die een lezing Sociale Marketing hebben georganiseerd:

PROJECT

ORGANISATIE

HUIBREGTSEN | sociale marketing | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | 06 42 45 26 35   icon linkedin  facebookicon  icon twitter scherp
Koelmalaan 350 | 1812 PS Alkmaar | kvk 51308517 | BTW 14333875B01       
all rights reserved: Julie Huibregtsen
webdesign: zand en parels