Skip to main content

SCHOLING

Heb je van Sociale Marketing gehoord en wil je meer weten? Wil je eens kijken wat dit voor jou of jouw organisatie kan betekenen? De meeste trainingen vinden in-company plaats, maar elk voor- en najaar zijn er ook trainingen op open inschrijving, een mooie kans om de methodiek te leren kennen én andere deelnemers die met dezelfde uitdagingen te maken hebben.

INCOMPANY

Ook kan je een incompanytraining aanvragen, al vanaf 5/6 deelnemers. In zo’n één- of tweedaagse training krijg je de kans om je samen met je collegae in Sociale marketing te verdiepen. En, als je wilt, al aan de slag te gaan met een eigen project of opdracht.

In de open én de incompany trainingen worden in ieder geval het Stappenplan Sociale Marketing©, de basisconcepten en de bijbehorende tools geïntroduceerd en geoefend. Aan de hand van voorbeelden, videomateriaal en casuïstiek ga je actief aan de slag met de methode. Aan de hand van de kennis en ervaring uit de praktijk van Sociale Marketing wordt de methode concreet, ervaar je de praktische tools en leer je hoe en wanneer deze toe te passen.

Het begrijpen en kunnen toepassen van de consumer-based mindset van Sociale marketing maakt je als professional écht klantgericht.

Gemeente Deventer

“Zeer praktisch training, met een fijn stappenpan. Fijne mix tussen praktijk en theorie die uitnodigt tot actie!”

Veiligheidsregio Kennemerland

“Erg nuttig, een nieuw gezichtspunt en een nieuwe weg die we zeker verder gaan bewandelen”

GGD Dordrecht

“Geen aannames, maar echt tot de kern van gedrag of overtuigingen komen”

Sport Venlo

“Inspirerend! Deze methodiek gaat ons effectiever maken, en is goed te verweven met ons dagelijks werk”